مشاوره فروش و طراحی فروش

مشاوره عالی فروش در شرکت ها Sales Consultant

نوشتن برنامه طرح فروش Sales Plan Template

نوشتن طرح برنامه فروش کار ساده ای نیست. مشاوران خبره و مدیران و کارشناسان بسیار با تجربه می توانند برنامه فروش Sales Plan را با همکاری یک تیم با تجربه انجام دهند. بسته به نوع کسب و کار نوع نگارش برنامه و طرح فروش می تواند متفاوت باشد. یکی از وظایف یک مشاور فروش که مالکان و مدیر عامل یک کسب و کار تعیین می کند می تواند تهیه و نگارش برنامه فروش Sales Plan باشد. در تصویر زیر نمونه برنامه طرح فروش و مواردی که باید در آن برنامه ذکر شده و توضیح داده شود نشان داده می شود.

با کمک برنامه طرح جامع فروش Sales Plan می توانیم کل سیستم فروش یک کسب و کار را هدایت کنیم و در نهایت فروش بیشتری داشته باشیم. آیتم هایی که در تصویر زیر می بینید ممکن است تغییر کند و باید در راستای برنامه و طرح جامع کسب و کار (طرح توجیحی) Business Plan نوشته شود. بنابراین پیشنهاد می شود با مشاوران و متخصصان حوزه مدیریت فروش مشورت کنید. متاسفانه گاهی مدیران وقتی به فکراستخدام یک مشاور فروش می افتند که شرکت در وضع بسیار بد و بحرانی است. با کمک مدیریت و پیشگیری از بحران تجاری برای کسب و کار خود می توانید قبل از هر گونه اتفاق مانند کم شدن ناگهانی فروش در چند ماه با یک مشاور فروش مشورت متخصص نمایید. در دنیا – انتخاب یک مشاور ارشد فروش معمولا با توجه به بودجه کسب و کار و همچنین رزومه کاری، تحصیلات مرتبط، سوابق و تجارب کاری و در نهایت اعتماد کارفرما به مشاور فروش و یا یک شرکت مشاور انجام می گیرد.

مشاور فروش Sales Consultant – Sales Advisor

مشاور فروش حرفه ای یا برای بسیار از شرکت ها یک نیاز است. فروش قلب تپنده یک شرکت است. اگر فروش شرکت خوب نباشد کل مجموعه با مشکلات فراوانی مواجه می شوند. بر خلاف مشاور بازاریابی که بیشتر کارهایش برنامه ریزی است کار یک مشاور فروش بیشتر اجرایی است. البته هم مشاور فروش و هم مشاور بازاریابی به غیر از برنامه ریزی کار اجرایی هم انجام می دهند.

وظایف مشاور فروش Sales Consultant Job Description

وظایف مشاور فروش بنا به نیاز و توافق طرفین قرارداد تعیین می شود.ولیکن یک مشاور فروش می تواند کار های زیر را انجام دهد و در شرح وظایف او باشد.

  • مصاحبه و استخدام فروشنده های حرفه ای  Sales Team Interview and Recruitment
  • تشکیل تیم فروش Sales Team Building
  • آموزش تیم فروش توسط مشاور فروش sales Training
  • تدوین طرح و برنامه جامع فروش Sales Plan
  • اجرای طرح و برنامه فروش Sales Plan Execution
  • مدیریت تیم فروش Sales Management
  • نظارت بر فعالیت های کل تیم فروش با هدف افزایش فروش Sales Team Activity Supervision
  • آموزش سرپرستان و مدیران تیم فروش Sales Managers and Supervisors Training
  • پیش بینی علمی و تجربی فروش Sales Forecast
  • جلسات مکرر تصمیم گیری و مشورت با مدیران ارشد و مدیر عامل شرکت Meeting and Consultations with Senior Managers
  • هدف گذاری فروش Sales Target
  • قیمت گذاری محصولات و خدمات با مشورت مشاور بازاریابی و مدیریت شرکت Pricing Strategies
  • بررسی  آنالیز بازار Market Analysis
  • بررسی و آنالیز رقبا Competitor Analysis
  • بررسی و آنالیز و برنامه ریزی برای کانال های فروش Sales channel
  • برنامه توسعه کانال های فروش جهت افزایش فروش شرکت Sales Development

اهمیت آموزش فروش در رونق کسب و کار

اهمیت آموزش فروش از آن جهت است که می تواند تاثیر مستقیم بر موفقیت و عدم موفقیت کسب و کار داشته باشد. وجود یک فروشنده حرفه ای در زمان  و مکان مناسب و ارایه توضیحات و راه حل لازم  به مشتری میتواند، تضمین کننده بقای کسب و کار شما باشد. پس اهمیت آموزش فروش را به پرسنل خود دست کم نگیرید و همواره سعی کنید فروشنده حرفه ای را پرورش دهید.

اهمیت آموزش فروش و پرورش فروشنده حرفه ای از آن جهت دارای اهمیت است که مشتری اولین برخورد را با فروشنده دارد و در واقع باید گفت اولین و مهمترین مهره برای سود و زیان کسب و کار شما فروشنده می باشد. چه بسیار کسب و کار های بزرگی که با ناشی گری فروشندگان ورشکست شدند و چه بسیار کسب و کارهای کوچکی که با اهمیت دادن به آموزش فروش و فروشنده حرفه ای به سود های کلان دست پیدا کرده اند.

اهمیت آموزش فروش و تعریف فروش – مشاور فروش

هر چه از اهمیت وجود یک مشاور فروش در شرکت بگوییم کم گفته ایم. هزینه استخدام یک مدیر فروش با بالای ده سال سابقه کاری و تحصیلات مرتبط بالاست. بنا براین بسیاری از شرکت ها مشاور فروش پاره وقت دارند. استخدام مشاور فروش از لحاظ اقتصادی به نفع شرکت است زیرا دستمزد یک مشاور فروش که پاره وقت کار می کند پایین تر از همان فرد متخصص است اگر به عنوان مدیر فروش تمام وقت کار کند. بنابراین مشاور فروش می تواند راه حل خروج از بحران برای بسیاری از شرکت ها باشد.

مشاور فروش

برای درک اهمیت آموزش فروش در ابتدا باید معنی فروش را به درستی درک کرد. شاید برای فروش بتوان تعاریف مختلفی را ارائه دارد اما در هر حال یک مفهوم اساسی در همه ی آنها وجود دارد. منظوراز فروش یعنی بکار بردن استراتژی و یا راهکاری که بتواند به شرکت و کسب کار کمک کند تا به اهداف خود برسد. این فعالیت باید به گونه ایی باشد که منجر به افزایش سود بیشتر برا ی شرکت گردد و یا اینکه در معرفی کردن مارک و برند مربوط به شرکت گامی را به جلو بردارد.

برای آموزش یک فروشنده حرفه ای در ابتدا باید این مفهوم از فروش را به وی کاملا آموزش داد تا بتواند به درستی در راستای اهداف شرکت مشتری را هدایت کند.

فروشنده حرفه ای کیست و چه ویژگی هایی دارد؟

فروشنده حرفه ای کسی است که می داند و می تواند در زمان مناسب با شخص مناسب، راه حل مناسبی را به وی  ارائه دهد و این توانایی را دارد تا توضیحات مفید، موثر و کوتاهی از قیمت و جنس را به مشتری عرضه کند و فروش را به نتیجه برساند. چنانچه فروشنده در هر کدام از این مراحل ضعیف عمل کند به راحتی می تواند مشتری را از دست دهد و در نتیجه ضرری به کل مجموعه کسب و کار وارد کند. با توجه به همین چند نکته کوچک به راحتی می توان اهمیت آموزش فروش و پرورش فروشنده حرفه ای را درک کرد.

برای داشتن یک کسب و کار موفق به اهمیت آموزش فروش  واقف باشید و برای آموزش پایین ترین سطح از پرسنل خود وقت و هزینه بگذارید تا در کوتاه ترین زمان سودی مناسب و حتی کلان را بدست آورید . برای یک کسب و کار موفق هیچ چیز به اندازه ی داشتن نیروی انسانی متخصص نمی تواند موثر باشد.

استخدام مشاور فروش

شرکت ها معمولا وقتی به دنبال پیدا کردن و استخدام یک مشاور یا مشاوران فروش می روند که وضعیت شرکت بسیار بحرانی است. توصیه می شود در شرایطی که حتی فروش شرکت خوب است از خدمات یک مشاور فروش خوب و حرفه ای بهره مند شوید تا به بحران نخورید. کار مشاور فروش آسان نیست وقتی از او کمک می خواهید به او اختیارات هم بدهید. مشاور فروش باید بتواند با کلیه اعضای تیم فروش و پرسنلی که بطور مستقیم یا غیر مستقیم با تیم فروش کار می کنند صحبت کند. برای استفاده از خدمات مشاوره فروش و استخدام یک مشاور فروش حرفه ای در تهران می توانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

استخدام فروشنده حرفه ای

استخدام فروشنده حرفه ای باید بصورت حرفه ای نیز انجام گیرد. وقتی کارشناس منابع انسانی رزومه های فروشندگان حرفه ای را به مدیر منابع انسانی ارجاع می دهدد. معمولا مصاحبه اول توسط مدیران منابع انسانی انجام می گیرد.

بعد از مصاحبه اول مدیر فروش یا مشاور فروش با متقاضی سمت کارشناسی فروش یا فروشندگی مصاحبه می کند و در مصاحبه سوم گاها مدیر عامل یا مدیریت ارشد شرکت. به نظر بنده اولین مصاحبه باید توسط مشاور فروش انجام گیرد زیرا چه بسیار دیدم در شرکت های خارجی و داخلی که رزومه های خوب همان ابتدا حذف شده اند. البته این کار می تواند به ای صورت انجام گیرد که اول کارشناس منابع انسانی رزومه ها را راستی آزمایی نماید. مسلما طرح ثابتی نمی توان داد و با قاطعیت پروسه را تعیین نمود. به هر حال کارشناسان و مدیریان منابع انسانی در این حوزه متخصص تر و صاحب نظر تر هستند تا یک مشاور فروش.